Dijous 23 Maig 2019
Inici / Agenda / 5a Edició del Festival de Jazz a Vidreres el 24, 25 i 26 d'agost, Homenatge Django Reinhardt

5a Edició del Festival de Jazz a Vidreres el 24, 25 i 26 d'agost, Homenatge Django Reinhardt

Dia: 
Dissabte, 25 Agost, 2018 - 21:00
Lloc: 
Pati de Can Xiberta
Organitza: 
Ajuntament de Vidreres

En el marc incomparable del pati de Can Xiberta, una casa pairal reconstruïda per l’Ajuntament de Vidreres es durà a terme la cinquena edició del festival de jazz a la fresca de Vidreres, edició del 2018.
Una iniciativa que neix des de l’Ajuntament de Vidreres mitjançant la seva regidoria de cultura i que pretén ser un referent i fer-se un espai entre els festivals de jazz que durant l’estiu es fan a contrades gironines.
És habitual que es dediqui el festival a autors o gèneres ja consagrats i és per això que en darreres edicions hem pogut gaudir d’homenatges musicals a Franc Sinatra, al latin-jazz o a Ella Fitzerald per exemple.
Aquest anys, i seguint la mateixa línia es retrà homenatge a DJANGO REINHARDTi al seu jazz manouche i gygpsy jazz.
25 D’AGOST – 21.00 H
- SCARAMOUCHE
Inspirats per la música de Django Reinhardt, Scaramouche interpreten el jazz manouche de forma variada i personal, però sempre amb la simplicitat i l'alegria característica d'aquest gènere que farà que no puguis parar de moure el peu. El seu repertori transita des del swing més clàssic dels cafès de París fins al funky, la bossa o la rumba manouche, oferint així una visió més diversa i àmplia del gypsy swing. Elisenda Julià: Veu Jon Unanua: Contrabaix DiegoMena: Guitarra JacobMarce: Guitarra
Podeu veure el programa en el document adjunt.

E.g., 23/06/2019
E.g., 23/06/2019