Dijous 23 Maig 2019
Inici / Agenda / 5a Edició del Festival de Jazz a Vidreres el 24, 25 i 26 d'agost, Homenatge Django Reinhardt

5a Edició del Festival de Jazz a Vidreres el 24, 25 i 26 d'agost, Homenatge Django Reinhardt

Dia: 
Divendres, 24 Agost, 2018 - 21:00
Lloc: 
Pati de Can Xiberta
Organitza: 
Ajuntament de Vidreres

En el marc incomparable del pati de Can Xiberta, una casa pairal reconstruïda per l’Ajuntament de Vidreres es durà a terme la cinquena edició del festival de jazz a la fresca de Vidreres, edició del 2018.
Una iniciativa que neix des de l’Ajuntament de Vidreres mitjançant la seva regidoria de cultura i que pretén ser un referent i fer-se un espai entre els festivals de jazz que durant l’estiu es fan a contrades gironines.
És habitual que es dediqui el festival a autors o gèneres ja consagrats i és per això que en darreres edicions hem pogut gaudir d’homenatges musicals a Franc Sinatra, al latin-jazz o a Ella Fitzerald per exemple.
Aquest anys, i seguint la mateixa línia es retrà homenatge a DJANGO REINHARDTi al seu jazz manouche i gygpsy jazz.
24 D’AGOST – 21.00
- ACOUSTIC GUIRI EXPLOSION
Acoustic Guiri som un grup ubicat a Barcelona que tenim com a principal font d'inspiració musical el jazz manouche el swing i el blues. Combinem la formació instrumental amb la càlida veu de blues i soul de la nostra cantant. L’eclecticisme musical dels components ens permet oferir un repertori molt ampli i variat amb un so únic, fruit d'aquestes diverses influències que adaptem a cada tipus d'event. En la dècada que portem de funcionament, hem tocat per Espanya i França principalment en festivals però també en events de tot tipus, caves de jazz, festes privades,... Julie Hamar: Veu Pierre-Arnaud Bourhis: Guitarra Fanny Abela: Violí Fran Asensio: Guitarra François Georges-Picot: Contrabaix.
- EVA FERNANDEZ
Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista I cantant. Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova fornada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d'altres. Després de publicar el seu primer treball discogràfic ThatDarkness en format quintet, Eva Fernández es presenta ara amb una altra proposta més reduïda. El trio amb Josep Munar i Enric Fuster, amb els quals desembarca un jazz fresc, contemporani i elegant.
Podeu veure el programa en el document adjunt.

E.g., 23/06/2019
E.g., 23/06/2019