Dimarts 19 Novembre 2019
Inici / Equipaments municipals / Centre Cívic

Centre Cívic

El Centre Cívic de Vidreres és un equipament municipal amb un aulari i tots els serveis necessaris per l’atenció a les persones (aules, aula d’arts plàstiques, sala d’ordinadors, WIFI, premsa, sala de professors, zona de descans, etc...) destinat als programes i serveis educatius i culturals de l’Àrea de Serveis a la Comunitat (Unitat de Programes): Escola de Música, Escola d’Arts Plàstiques, Arts escèniques, Promoció de la Salut, Servei d’Orientació laboral i Borsa de Treball, punt ACTIC, TELECENTRE, Punt de Suport de la UOC, UEC de Vidreres, etc... Alhora, aquest equipament també acull puntualment altres activitats realitzades per associacions, empreses i altres organismes.

L’objectiu d’aquest equipament és, conjuntament amb els altres equipaments de la Unitat de Programes (Teatre Municipal, Can Turronet i Can Xiberta), donar resposta a la possibilitat d’acollir qualsevol programa o servei de caràcter educatiu, cultural o social per a la població de Vidreres.

Aquí podeu consultar el llibret informatiu de la programació del Centre Cívic i la programació 2018-2019Calendari d'ocupació d'espais disponibles: 


C/ Orient 122
17411 Vidreres Girona
Espanya
T. 972850067
Horari: 
Dies lectius (segons calendari escolar): de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 22 h.
Dies no lectius i no festius: de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h.