Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / El “Parc 11 de setembre” un nou espai verd a Vidreres

El “Parc 11 de setembre” un nou espai verd a Vidreres

21/12/2014
L'Ajuntament de Vidreres projecte construir un parc que es preveu que rebi el nom d’“11 de setembre” en l’espai de l’antic cementiri municipal que va ser enderrocat a principis d’aquest mateix mes de desembre, un cop traslladades les restes al cementiri nou.

El futur parc “11 de setembre”  és un projecte elaborat per l'empresa vidrerenca Disseny Verd, especialitzada en parcs i jardins i es preveu que s’iniciï a partir del gener del l’any 2015. La intenció del consistori era un parc que no requerís una gran inversió en manteniment. Així, tindrà unes zones enjardinades amb arbres, un espai central envoltat de zona de terra, pedres i escorça de pi. A més a més, el parc també incorporarà una senyera que estarà formada per un conjunt floral.

Segons l'alcalde, Jordi Camps, es tracta d'un espai “que  servirà com a estímul per al foment de l’esport, per a totes les edats, a l’aire lliure i per a realitzar activitats de tipus cultural com la celebració de la Diada de Catalunya. Aquest parc suposarà un canvi radical en la imatge del nostre poble”.