Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / Vidreres participa en el Festival SIMFONIC:130 concerts simultanis i gratuïts a 130 racons emblemàtics de Catalunya i Balears

Vidreres participa en el Festival SIMFONIC:130 concerts simultanis i gratuïts a 130 racons emblemàtics de Catalunya i Balears

01/06/2014
Diada on 7.000 estudiants de les escoles de música  posen la banda sonora a les nostres ciutats. A les 19 hores, la cançó MY BABY JUST CARES FOR ME sonarà simultàniament als 130 concerts.
 
En aquesta ocasió el Festival SIMFONIC es planteja un nou i il•lusionant repte: Compartir la música simultàniament a Catalunya i Balears, el mateix dia,  a la mateixa hora i a diferents ciutats.
 
El proper dissabte 7 de juny a partir de les 18h, més de 7.000 alumnes d’escoles de música, entre elles l’Escola municipal de música de Vidreres, transformaran Catalunya  i Balears en un concert gegant en la quarta edició del Festival SIMFONIC.
 
Més de 130 concerts gratuïts i simultanis tindran lloc als diferents espais emblemàtics de les nostres viles i ciutats, amb una programació oberta que inclourà tots els estils musicals. Vidreres acollirà un concert en xarxa amb la resta dels de tot Catalunya, per aconseguir entre tots aquest gran dia de música per a tots. El concert se celebrarà a l’esplanada del pavelló municipal ja que coincidirà en amb un altre gran esdeveniment municipal, el LUDIBÀSQUET 2014.
 
Per a més informació de la iniciativa podeu visitar:  www.simfonic.org. La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació Cultural SecretsBCN, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.