Dimarts 19 Juny 2018
Inici / Noticies / Noticies / El 27 i 28 de novembre arriba una nova edició del Gran Recapte d'aliments

El 27 i 28 de novembre arriba una nova edició del Gran Recapte d'aliments

17/11/2015
Vidreres se suma els dies 27 i 28 de novembre a la campanya de recollida d’aliments del Gran Recapte de Catalunya d’aquest 2015, organitzat pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya.

Es calcula que avui en dia un 20% de la població de Catalunya viu en situació de pobresa. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és, per aquest motiu, que, des dels Bancs d’Aliments, es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la seva 6a edició. És una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, alhora que serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica, ha anat creixent.

El Gran Recapte d’Aliments al 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l’edició d’enguany és assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

Els dies 27 i 28 de novembre, els vidrerencs I vidrerencques que vulguin col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments es podran adreçar als establiments col·laboradors que, en horari comercial, recolliran aliments de llarga durada com pasta, arròs, llegum, oli, llet i altres que es determinin. Aquest punts de recollida són:
27 de novembre
·       • Supermercat Mercadona
28 de novembre
·       Supermercat Mercadona
·       Passatge del Casino la Unió (de 10 a 13 h I de 16 a 20 h)
 
Preferiblement es recollirà: oli, llet, cacao en pols, caldo, llegum cuit, suc de fruita, tonyina, espaguetis, préssec i pinya en almívar.