Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Èxit rotund i multitudinari de la Festa Major de Vidreres, que clou amb cinc dies d'actes amb una massiva participació

Èxit rotund i multitudinari de la Festa Major de Vidreres, que clou amb cinc dies d'actes amb una massiva participació

06/09/2016
Centenars de persones omplen espais i carrers durant la Festa Major 2016Una mitjana de 6000 persones assisteixen diàriament als actes de la Festa Major 2016   Vidreres ha posat ahir dilluns el punt i final a la seva Festa Major 2016 després de cinc dies d’efervescent activitat cultural, associativa i lúdica. Ha estat una de les edicions més multitudinàries que es recorden, amb carrers i places plens a vessar de públic   Un any més, les prop d'un centenar d'activitats, moltes d'elles destinades al públic infantil i familiar, organitzades per l'Ajuntament amb la col·laboració de les diverses entitats, han tingut una resposta massiva per part de la ciutadania. 

   L’espai les barraques ha estat l'espai que ha aplegat més públic: prop 15000 persones van assistir als concerts programats les quatre nits.  D'altra banda, destacar també l'èxit de públic que han tingut el concert de l’orquestra Selvatana, el ball de festa major, les havaneres, els vermuts de jazz...   Un altre clàssic de la Festa, que també ha aplegat molt públic, ha estat el pregó, a la plaça Lluís Companys, a càrrec del divertit grup Monòlegs de Vidreres. Gràcies per fer-nos riure tant!   Tot i l'assistència massiva de públic, la tònica general ha estat la normalitat, el civisme i la festivitat, motiu pel qual el regidor de Cultura i Festes, Francesc Baltrons vol agrair a tots els vidrerenc i vidrerenques, i als que han vingut de fora, el seu comportament. Així mateix, fa extensible aquest agraïment als serveis de l'Ajuntament, als vigilats Municipals... per la seva actuació durant la Festa.