Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Vidreres acull la IV Fira de la Cervesa Artesana el proper 30 de setembre i 1 d'octubre

Vidreres acull la IV Fira de la Cervesa Artesana el proper 30 de setembre i 1 d'octubre

22/09/2016
Vidreres celebrarà el proper divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre la IV Fira de la Cervesa Artesana a la Plaça Lluís Companys. La trobada pretén ser un espai pel gran nombre d’amants d’aquests beguda de proximitat i de qualitat. Un punt on conèixer fabricants, marques, orígens d’aquest producte cada cop més extens a casa nostra però també fòrum de difusió i promoció d’un mercat i una cultura.

La programació musical també serà una dels trets importants de la Fira de Cervesa amb els grups Flamingo Tours, Jinx Jazz Band i Los Strompers:

FLAMINGO TOURS
Liderats per Myriam Swanson, la banda ens presenta el seu primer LP, ple de rhythm'n'blues d’exotisme cavernós, soul profund, surf frenètic rockabillytrepidant. Myriam Swanson és coneguda per haver estat la veu de Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo de Barcelona.
Ara, Swanson serà coneguda per liderar seva pròpia banda, Flamingo Tours, gràcies a la publicació de "Right on Time", primer treball de llarga durada del grup. El repertori és ple de temes propis i d'algunes versions de diversos Sabors.
 
JINX JAZZ BAND
Jinx Jazz Band és una banda de jazz tradicional creada fa 14 anys per músics de diversos països, que van acordar en tocar l'estil musical amb el que estaven més satisfets: el jazz de Nova Orleans. Aquesta banda va començar a tocar a Barcelona, i va escollir els carrers de la ciutat com a escenari per la seva música. No obstant això, amb el pas dels anys, això s'ha consolidat en el panorama del jazz tradicional: La banda ha tocat en els millors esdeveniments i fest ivals d'aquest estil, ja siguiaCatalunyacomaEspanya i tambéal'estranger.
 
LOS STOMPERS
Format cap a finals dels noranta a Barcelona, el grup post-irlandés Los Stompers és ja una formació de referència en el panorama musical català. Una banda que, evolucionant des del folk irlandés cap a una proposta més personal, ha perfilat el concepte del BIS (Barcelona Irish Sound), és a dir, música irlandesa al canvi de segle i lluny de casa. Tota una innovació en el creuament d’estils, perforada per una bona carga d’humor irònic.

A més a més, també s'ha de destacar que dissabte a les 12 h es portarà a terme la presentació del número 298 de la Revista de Girona, encapçalat pel dossier «La cervesa gironina», en què es dóna a conèixer, entre altres aspectes, les més de trenta cerveses que s'elaboren a les comarques gironines.  L'acte serà a càrrec d'Albert Vilar Massó, coordinador del dossier, i de Xavier Cortadellas, director de la Revista de Girona. 

Descarrega't aquí el programa


La programació de la fira serà la següent:

DIVENDRES
18h a21h Espai infantil,alaplaça de l'Església.
19hOberturade laFira,alaplaça LluísCompanys.
19 h a 21 hPromobirra*:Got Fira1€,got cervesa2 € i tast 1 €.
21.30hConcertambFlamingoTours. (RnB) CANVI D'HORARI
01hTancamentde laFira. 

DISSABTE
11h a 13.30h Espai infantil,alaplaça de l'Església.
11.30hCercavila amb Jinx Jazz Band. (Dixieland)
12h Oberturade la Fira,alaplaça Lluís Companys.
12h a 13h Promobirra*: Got Fira1€, got cervesa 2€i tast 1€.
12h a14h Beermut*, vermuteja amb cervesa, aperitiu gratuït.
12h Presentació del núm. 298 de la Revista de Girona i el dossier La cervesa Gironina.
13h LLiurament de premis del Concurs InstagramFestaMajor’16.
14h Dinar Popular. Places limitades.
16.30h a 21h Espai infantil,alaplaça de l'Església.
17h Pluja d’Euros!!!,alacarpa de la Fira.
18hConcert amb Jinx Jazz Band.(Dixieland)
19hTast guiat*decerveses. Places limitades.
22h Lliurament del premi a la Millor Cervesa de la Fira, votació popular.
21.30h Concert amb Los Strompers.(Folk, Irlanda) CANVI D'HORARI
01h Tancament de la Fira.  

MÉS INFORMACIÓ
Got de la fira:Preu2€. Imprescindible per a les consumicions. (Excepte en elPromobirra- Mirar programa). Consumició cervesa: Got cervesa 2,50€ i tast 1,50€ *Promobirra: Entra a la promoció la/les cervesa/es que esculli cada cerveserartesà. Got fira1€,got cervesa2€i tast 1€. *Beermut: Aperitiu gratuït fins acabar existències. *Tast guiat: Inscripcions a l'stand del menjar. Preu 8€/persona. (Got a part). Tast de 8 cerveses dels cervesers participants. Places limitades.