Divendres 03 Abril 2020
Inici / Noticies / En marxa el concurs per seleccionar projectes expositius per el programa "Art en Ruta" pel període 2017-2018 a la comarca de la Selva

En marxa el concurs per seleccionar projectes expositius per el programa "Art en Ruta" pel període 2017-2018 a la comarca de la Selva

12/10/2017
Objectiu: 
Art en Ruta és un cicle d'exposicions itinerants que té per objectiu dinamitzar espais expositius  i promocionar artistes visuals de la comarca de la Selva.
El projecte preveu la selecció de 5 projectes expositius que iniciaran un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca. Les obres seleccionades formaran part del catàleg “Art en Ruta” i d’un programa de divulgació i comunicació de les obres.
La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoure un catàleg de les obres dels artistes i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.
La selecció de les obres es farà a partir d’un concurs públic on hi poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca i estiguin relacionades amb arts visuals, artesania i mitjans audiovisuals i interactius.
Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.
Destinataris: 
El concurs està obert a tothom i podran participar artistes i col·lectius que tinguin projectes expositius dins de qualsevol de les següents disciplines:
 
-       Arts visuals: pintura, dibuix, escultura, fotografia, etc.
-       Artesania: en qualsevol tècnica, procediment, suport i material
-       Mitjans audiovisuals i media interactius: cinema, vídeo i videojocs, instal·lacions media,       etc.
 
Termini
El termini per presentar els projectes finalitza el 20 d'octubre 2017.
 
Bases del concurs
Descarrega’t les bases AQUÍ