Dimecres 12 Agost 2020
Inici / Noticies / Projecció curt "Amor de banda" en el marc del programa de desenvolupament comunitari

Projecció curt "Amor de banda" en el marc del programa de desenvolupament comunitari

21/06/2017

Us esperem el dijous 22 a les 16h al teatre Casino de Vidreres.  Activitat gratuïta i en acabat farem un pica-pica on podrem parlar amb els autors de "Amor de banda". 

"Amor de banda", és el títol que els participants del taller han decidit per fer un curtmetratge sobre l'amor entre dos joves de diferents tribus urbanes. Veiem el dia a dia de nois i noies rapers, freakies i reggatoneres i com hi ha enfrontaments entre ells. No obstant això, un sopar de famílies fa que una freaky i una reggatonera s'apropin i neixi entre elles una bona relació que fa que tots es qüestionin els rols socials, l'amor entre persones diferents, etc.

El curtmetratge que veurem és el fruit de tres mesos de treball, durant els quals els joves s'han introduït en el llenguatge audiovisual: tipus de plans, moviments de càmera, elaboració de guió, gravació, producció i postproducció, etc.

El tallers audiovisuals s'emmarca  en el projecte de desenvolupament comunitari #itutambé que es desenvolupa a set urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais sovint allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social.

Aquesta iniciativa la financen la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, col·labora l'Ajuntament de Vidreres i la coordina el Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal.