Dissabte 16 Febrer 2019
Inici / Noticies / SAVI Serveis de les AMPA de Vidreres i Intercanvi de llibres

SAVI Serveis de les AMPA de Vidreres i Intercanvi de llibres

04/05/2018
Aquí trobaràs la informació al voltant del programa d'intercanvi de llibres reutilitzats 2017/2018 i podràs cursar la inscripció online en aquest ENLLAÇ
Podeu descarregar-vos el el document per sol·licitar l'ajut municipal per a llibres de text i material escolar per al curs 2018-2019 i les basesLes dates d'intercanvi són les següents:
·      Activació de l’usuari pel curs 2018-2019: del 14 al 25 de maig
·      Sol·licitud dels ajuts socials a l’Oficina d’atenció al ciutadà del l’Ajuntament de Vidreres (OAC, c/ Girona, 3): del 14 al 25 de maig. 
Cal posar que demaneu l’ajut (marcar “Sí”) dins les dades de l’alumne i després anar a entregar la documentació i la sol·licitud a l’Ajuntament (OAC).
·      Recollida de llibres pels alumnes que han fet primària: 27 i 28 de juny.
·      Recollida de llibres pels alumnes que han fet secundària: 28 i 29 de juny (només alumnes que no tenen assignatures pendents per setembre o que en tenen dues o menys i no necessiten els llibres reutilitzables per les recuperacions).
·      Pagament dels llibres i material pels usuaris que fan intercanvi: a partir de l’11 de juliol
·      Repartiment de llibres reutilitzats: 9 i 10 de juliol.
·      Recollida de llibres per alumnes que han fet secundària i tenien recuperacions al setembre: 7 de setembre al matí.
·      Repartiment de llibres per alumnes que han fet secundària i tenien recuperacions al setembre: 7de setembre a la tarda.
Nota: totes les recollides i repartiments de llibres reutilitzables de tots els centres es realitzen al Centre Cívic de Vidreres.

Cada una de les AMPES dels centres escolars de Vidreres ha enviat una carta a tota la comunitat educativa per explicar el projecte SAVI. Aquí les podeu trobar totes i les podeu descarregar:
Més informació a
Centre Cívic Francesc Llobet de Vidreres
Tel: 972 85 00 67
Correu electrònic: centrecivic@vidreres.cat
Adreça: c/ Orient, 122,