Dilluns 21 Octubre 2019
Inici / Noticies / Tot a punt per celebrar la Festa Major de Vidreres 2017

Tot a punt per celebrar la Festa Major de Vidreres 2017

28/08/2017
Del 31 d’agost al 4 de setembre Vidreres celebra la seva esperada Festa Major, amb un programa dissenyat adaptar-se a tots els públics. La Festa Major, que és possible gràcies a la feina conjunta de l’Ajuntament amb desenes d’entitats i associacions del municipi, comptarà amb un centenar d’activitats que es desenvoluparan al llarg d’aquests cinc dies en diversos espais del poble.

El tret de sortida, com sempre, el marcarà el pregó, que aquesta vegada anirà a càrrec de l’entitat Casino La Unió per tal de celebrar els seus 150 anys d’història.

Ja abans dels dies de la festa major podrem gaudir d’actes per a tots els públics com el Festival de Jazz a la Fresca o la Nit de la Sardana. Però serà a partir del dia 31 d’agost que les activitats no s’aturaran fins al dia de la cloenda. 

Des de l’Ajuntament s’espera que la Festa Major sigui una oportunitat per al conjunt de veïns i veïnes de compartir uns dies de diversió, entreteniment  i cultura.

Com a novetat, recordeu que enguany podeu votar electrònicament el vostre guanyador com a candidat de la pubilla i l’hereu de Vidreres 2017, vota ara des d’AQUÍ
 

Descarregueu-vos aquí el programa i no us perdeu cap de les activitats programades:
Llibret de festa major
Programa de mà de festa major