Dilluns 18 Novembre 2019
Inici / Noticies / Arriba l'estiu i Vidreres acull el FITAG

Arriba l'estiu i Vidreres acull el FITAG

24/08/2018

El proper dijous 30 d’agost, a les 20.30 h, Vidreres acollirà una nova obra de teatre del Festival Internacional de Teatre Ammateur de Girona. Enguany la companyia que vindrà a Vidreres enguany serà Meraki Teatro de Mèxic.


DIJOUS 30 d'AGOST a les 20.30 h
Cia.: Meraki Teatro
Obra: Mèxido de mis amores

Gènere: comèdia
Durada: 50 minuts
Idioma: castellà
Espectacle gratuït
 
Sinopsi
“Com n’és de difícil, morir quan l’ànima està ferida.” En plena celebració del dia dels morts, les portes de Mictlán s’obren perquè cinc éssers expliquin les seves històries. Carregats del misticisme i el folklore que embolcalla la celebració, aquests personatges ens ompliran d’alegria, de llàgrimes i de somriures, i ens faran entendre que la mort no és res més que en pas cap a la veritable vida. “No temo la mort; més temo la vida...”.
 
 
Breu història del grup
Meraki Teatro és una companyia de teatre independent dirigida per l’actriu Marithza Avila i creada el gener de 2017. Els seus membres, originaris de la ciutat de Puebla (Mèxic)m tenen com a objectiu principal realitzar muntatges de qualitat, explicant històries que remoguin l’ànima i tocant les fibres sensibles de l’ésser humà, però amb grans dosis d’humor, i buscant temes molt diferents, que impliquin nous reptes i emprendre noves cerques.