Diumenge 05 Abril 2020
Inici / Noticies / ‘Créixer en família’ arriba a Vidreres

‘Créixer en família’ arriba a Vidreres

04/06/2018
El programa ofereix formació per a pares i mares per tal de reforçar el seu paper educatiu de forma positiva 

Encara hi ha places disponibles per als pares i mares que s’hi vulguin inscriure 

El cicle formatiu per a famílies amb més èxit del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, “Créixer amb família”, arriba a Vidreres. Els pares i mares del municipi que s’hi han inscrit podran treballar el seu paper educatiu amb l’ajuda d’un/a dinamitzador/a i compartint les seves experiències amb les altres famílies. En aquesta ocasió, el cicle està dirigit a pares i mares d’infants de 6 a 12 anys. 

El cicle tindrà lloc els dies 4, 7, 11, 14, 18 i 21 de juny de 17 a 19 h a Can Xiberta, al Carrer Orient, 18. Els pares i mares que no hi estiguin inscrits però vulguin participar-hi, poden reservar plaça -si encara hi ha disponibilitat- escrivint a creixerenfamilia@peretarres.org.

“Créixer en família” és un dels programes públics dirigit a pares i mares més coneguts, i any rere any segueix obtenint resultats d’èxit entre els participants: el 93% de mares i pares que van assistir-hi durant el 2017 ha realitzat canvis en l’educació dels seus fills i filles després de participar al programa, i fins a un 98% creuen que han finalitzat el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo. Aquestes són dades extretes de les valoracions que els mateixos mares i pares realitzen a l’inici i al final del cicle de 6 sessions. 

Segons explica Roser Galí, Directora General de Famílies, “Créixer en Família ofereix espais de suport presencials als pares i mares interessats a conèixer aspectes que puguin influir de forma positiva en l'educació i el desenvolupament dels fills i filles, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies.” La Direcció General de Famílies és la impulsora del programa, que ofereix els cicles des del 2013. 

L’any passat, més de 2.000 famílies van participar en algun dels 155 cicles anuals que s’ofereixen per tot el territori, i del qual en van gaudir 37 de les 42 comarques catalanes. El programa està dissenyat en diferents formats, dividits per franges d’edat: 0-3, 3-6, 6-12, 12-16 i 16-18 anys. 

Els col·lectius de mares i pares i les entitats i associacions que hi estiguin interessades poden sol·licitar que es realitzi el “Créixer en família” enviant un correu electrònic a creixerenfamilia@peretarres.org