Divendres 03 Abril 2020
Inici / Noticies / Els alumnes de la CFA realitzen les proves oficials del curs 2017-2018

Els alumnes de la CFA realitzen les proves oficials del curs 2017-2018

29/05/2018
Durant aquest final de curs 2017-2018 i per quinzè curs consecutiu, una seixantena d’alumnes del Centre de Formació d’Adults de Vidreres (CFA de Vidreres) han realitzat les proves oficials per obtenir els diferents títols i certificats pels quals es preparen tot el curs al Centre.
 
Prèviament a les proves, els alumnes han realitzat un curs de preparació per presentar-se a les proves oficials l'objectiu del qual és assolirels coneixements generals i específics amplis que permetin a l'alumne/a superar aquesta aquestes proves i  per poder accedir a l’obtenció del títol o certificat segon cada cas. La voluntat de l’Ajuntament de Vidreres és que els alumnes es puguin preparar amb garanties i a Vidreres mateix, per això, el CFA de Vidreres és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament per la preparació de totes aquestes proves. Alhora, en algun estudis, els alumnes obtenen el reconeixement mitjançant una nota a sumar a la prova oficial del curs de preparació que el CFA de Vidreres té autoritzats.
 
Al CFA de Vidreres, tenim per costum, amb la voluntat que els alumnes se sentin acompanyats fins el darrer moment, que els professorat de cada programa formatiu acompanyi a les proves els alumnes. D’aquesta manera, tant per la gestió dels nervis com per poder comentar els exàmens “in situ”, els alumnes tenen les persones que han estat els seus referents durant el curs (professors i orientador) a l’abast.
 
Enguany, les proves a les quals s’hi ha presentat alumnes del CFA de Vidreres han estat les següents:
 
-      Proves per l’obtenció del Graduat en Educació Secundària: 4 i 5 d’abril
-      Proves d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys: 14 i 21 d’abril
-      Proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà: 9 de maig
-      Proves per l’obtenció del Certificat de Català C2: 12 de maig
-      Proves d’accés a Cicles Formatius de Superior: 16 i 17 de maig
-      Proves per l’obtenció del Certificat de Català C1: 26 de maig
-      Proves per l’obtenció del Certificat d’Anglès B1: 31 de maig
 
A aquestes alçades de curs ja s’han obtingut alguns resultats de les proves i, com sempre, els resultats dels alumnes estan plens d’èxits! Enhorabona a tots els alumnes i professors del CFA de Vidreres.