Divendres 03 Abril 2020
Inici / Noticies / Gran èxit participatiu del 1r duatló de Vidreres

Gran èxit participatiu del 1r duatló de Vidreres

02/10/2018
Vidreres celebra per primera vegada i amb èxit participatiu, un Duatló amb més de cent atletes adults i amb la participació d’un gran nombre de voluntaris, indispensables per cobrir els diferents trams d'aquesta primera edició del Duatló.

Francesc Freixer ha estat el primer a creuar la línia de meta de la primera edició del Duatló de Vidreres, que començava i acabava al mateix punt, al Pavelló Municipal. Laura Céspedes ha estat la primera classificada en categoria femenina, en una prova on els atletes han hagut de completar un primer tram de 8 km corrent i, un segon, de 20 km en bicicleta de muntanya, tot passant pels diferents espais naturals que ofereix el nostre poble.

En la categoria de Vidrerencs, en la qual es premiava els primers corredors del poble, el primer participant en completar els dos circuits ha estat Francesc Punti Pratsevall i en la categoria de parelles la Denitsa Peneva, realitzant el circuit de córrer i l’Eduard Batllosera, completant el circuit en bicicleta.
 
L’Ajuntament de Vidreres vol agrair públicament la feina realitzada per les entitats col·laboradores: BTTVidreres, el Club Olímpic i els Ranxers; el personal de l’Ajuntament, la Policia Local, els patrocinadors, el suport de la Diputació de Girona i del Consell Esportiu de la Selva i especialment tots els voluntaris i voluntàries per la implicació desinteressada.