Dimecres 12 Agost 2020
Inici / Noticies / Tot a punt per celebrar una nova edició del MIC a Vidreres

Tot a punt per celebrar una nova edició del MIC a Vidreres

22/03/2018
El Torneig Internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup) arriba aquest any a la seva 18a edició i novament es tornen a batre rècords de clubs, seus i països participants. 


EL MIC, un any més, segueix defensant els mateixos valors dels seus inicis: l’esforç, la constància, el respecte i el treball en equip. El torneig és una gran oportunitat per a tots els participants per poder conèixer altres cultures i competir amb futures estrelles del futbol mundial.

 
Del 27 de març a l’1 d’abril del 2018 els amants del millor futbol formatiu del món podran gaudir amb més de 900 partits de més de 300 equips repartits en 9 categories diferents (des d’alevins fins a juvenils).

Igual que va passar en el seu moment amb cracks del present com Neymar, Coutinho, Messi o Piqué, les estrelles del futur tenen una cita ineludible al MIC, representant les categories inferiors d’equips i seleccions amb reputació mundial. Vols saber quins seran els propers dominadors del futbol?
 
FICHA TÈCNICA
• Més de 900 partits de futbol en 5 dies
• Més de 7.000 participants acreditats
• Més de 220.000 espectadors
• Partits en directe por televisió
• 37 seus
• 46 terrenys de joc
• 372 equips de 42 països procedents dels 5 continents
• Més de 300 persones a l’staff organitzatiu

  • Aquí trobaràs el calendari del torneig
  • Podeu consultar el programa de partits i més informació a la seva web


Els partits que es disputaran a Vidreres seran:El MIC Integra Vidreres, una  categoria de futbol adaptat que se celebrarà el divendres dia 30

 

Equips de persones amb discapacitat intel·lectual particparan a Vidreres al MIC Integra, la categoria de futbol adaptat creada pel Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup amb el suport de l'Obra Social " la Caixa".

La incorporació d'aquesta categoria respon a la voluntat del torneig MIC "d'anar sempre endavant del que és pròpiament el futbol amb l''objectiu de créixer i de ser una referència mundial no només per la competició en sí mateixa, sinó també per la magnitud i els esdeveniments que s'hi porten a terme", segons ha explicat el director del torneig.

Aquests són els horaris que es disputaran a Vidreres en aquesta categoria:

MIC bàsquet 2017 a Vidreres

 

Com a novetat enguany el MIC estrena torneig de bàsquet, primer torneig internacional de bàsquet base. Aques se celebrarà en diferents poblacions de la Costa brava i Girona durant la Setmana Santa 2018, essent una d'elles Vidreres. Aquí trobareu els horaris dels partits que se celebraran a la nostra vila: