Divendres 23 Agost 2019
Inici / Noticies / Un any més la biblioteca de Vidreres a la fira de Tractoristes!

Un any més la biblioteca de Vidreres a la fira de Tractoristes!

03/05/2013

La Fira de tractoristes de Vidreres se celebrarà el proper cap de setmana dies 11 i 12 de maig.
Aquest any, la Biblioteca Joan Rigau i Sala acollirà algunes de les activitats organitzades per la 38a edició de la Fira de Tractoristes de Vidreres.
Aquesta fira ja s’ha convertit en un referent a les comarques gironines i, més concretament, a la comarca de la Selva. Així, la biblioteca vol participar, com cada any, en aquest esdeveniment dedicat al món de la pagesia, amb una gran carpa on poder llegir contes, trobar informació sobre la biblioteca, i fins i tot, realitzar un punt de llibre com a record de l’assistència a la Fira de Tractoristes.
A part, la biblioteca organitza altres activitats com:
DIMARTS 7 maig, a 19:30 h
“Mare, saps què menjo? La importància de l’alimentació materna durant l’embaràs i l’alletament" a càrrec de Raquel Maspoch, formadora i coordinadora de Fundació Emys.
DIMECRES 8 maig, a 19:30 h
Xerrada Com fer un hort biodinàmic?, a càrrec de Joan Salicru, expert en agricultura biodinàmica.
DIJOUS 9 maig, a 19:30 h
Taller de Sabons, alcohols i molt més amb herbes remeieres, a càrrec de Fina Graboleda, experta en herbes remeieres.
DIVENDRES 10 maig, a 19:30 h
"Alimentació ecològica: salut per a les persones i per al medi". A càrrec de Marc Batallé, nutricionista i cuiner, Marc Vilahur, director de Fundació Emys, i Núria Tomàs, membre de l'Hort de la Selva (Vidreres).
En acabar es convidarà a tots els assistents a una degustació gratuïta de productes ecològics de proximitat procedents del projecte SELVIA.